Puikusis tortas 'Snickers" - be galo skanus

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Puikusis tortas 'Snickers" - be galo skanus
Puikusis tortas 'Snickers" - be galo skanus
Puikusis tortas 'Snickers" - be galo skanus
Puikusis tortas 'Snickers" - be galo skanus
Autorius apie receptą: Karamelinis sluoksnis su riešutais labai primena Snickers šokoladukus. Tortas skaniausias 3-4 dieną po pagaminimo., tad, jei darote ypatingai progai - kepkite jį iš anksto. Karamelinis sluoksnis su riešutais labai primena Snickers šokoladukus. Tortas skaniausias 3-4 dieną po pagaminimo., tad, jei darote ypatingai progai - kepkite jį iš anksto. Ingredientai skirti 26 cm. formai, matavimui naudojama 200 ml. stiklinė.

(...daugiau) Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
2 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė grietinės
0.5 skardinės karamelizuoto kondensuoto pieno
2 vienetai kiaušinių
1.5 šaukštelio acto
1 šaukštelis sodos
Kremui:
400 gramų grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai cukraus
Karameliniam kremui:
7/10 skardinės karamelizuoto kondensuoto pieno
100 gramų sviesto (minkšto)
100 gramų žemės riešutų (kepintų)
Pertepimui:
100 gramų šokolado
50 mililitrų pieno
Sulaistymui:
1/4 stiklinės vandens
2 šaukšteliai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sodą nugesinti actu. Visus biskvitams skirtus produktus išplakame mikseriu. Pilame į formą, išklotą kepimo popieriumi, pusę tešlos ir kepame 180 C tempetatūroje apie 15 minučių. Taip iškepame du biskvitus. Atvėsusius perpjauname per pusę į du lakštus - gauname 4.
2.
Kremui grietinėlę išplakame su cukrumi ir pastatome į šaldytuvą.
3.
Karameliniam kremui minkštą sviestą išplakti plakikliu. Supilti kambario temperatūros karamelizuotą kondensuotą pieną, kurį prieš tai galima palaikyti skardinėje karštame vandenyje - minkštesnį bus lengviau plakti, viską išplakti iki vientisos masės. Sudėti ir išmaišyti susmulkintus, pakepintus riešutus.
4.
Pertepimui šokoladą su pienu pakaitinti ant vidutinės ugnies maišant, kol šokoladas ištirps. Atvėsinti.
5.
Sulaistymui vandenyje ištirpiname cukrų.
6.
Į torto formą dedame vieną biskvitą, sulaistytome sirupu, užpilame šokolado, užtepame pusę grietinėlės, dedame antrą biskvitą, sulaistome sirupu, užpilame vėl šokolado, sudedame karamelinį kremą, dedame trečią biskvitą, sulaistome sirupu, vėl supilame likusį šokoladą, grietinėlės kremą ir uždengiame paskutiniu biskvitu. Laikome šaldytuve, kol sustings. Tortą aptepame grietinėle, arba sviestiniu kremu (išplakame 200 gr. minkšto sviesto ir 0,5 indelio kondensuoto pieno). Puošiame grietinėle, riešutais, šokoladu - pagal savo norus :) Mano papuošimai - šokoladinės rožės.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vilma
2017-11-22 21:57
"Snikers" tortas puikiai pavyko. Visiems labai patiko.
Ačiū už receptą. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital