Nekeptas maskarponės tortas su vyšniomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Nekeptas maskarponės tortas su vyšniomis
Autorius apie receptą: Kai nuotaika gera, tai taip norisi palepinti savo artimuosius ir padaryti jiems staigmeną, pagaminus kokį saldų gardėsį. Tad ekspromtu ir pagaminau šį švelnaus skonio tortą su Kai nuotaika gera, tai taip norisi palepinti savo artimuosius ir padaryti jiems staigmeną, pagaminus kokį saldų gardėsį. Tad ekspromtu ir pagaminau šį švelnaus skonio tortą su maskarponės sūriu. Palepinti artimuosius pavyko, nes tortas gavosi labai skanus ir buvo paprašyta dar pakartot. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
300 gramų šokoladinių sausainių
150 gramų sviesto
Kremui:
500 gramų maskarponės sūrio
420 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
250 gramų vyšnių uogienės
100 gramų cukraus pudros
100 mililitrų vandens (šalto, virinto)
30 gramų želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Sausainius sutrupinti, sviestą ištirpinti ir sumaišyti su sausainiais. Sausainių - sviesto masę iškloti torto formoje, paspausti, padaryti pagrindą. Ant sausainių viršaus užtepti sluoksnį vyšnių uogienės ir įdėti į šaldytuvą sustingti.
2.
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti 20 minučių išbrinkti, po to pakaitinti, kol granulės visiškai ištirps, neužvirinti! Palikti atvėsti.
3.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki standžių putų. Maskarponę sumaišyti su atvėsusia želatina ir po truputį sumaišyti su grietinėle. Dalį paruoštos masės atidėti į atskirą dubenį ir įdėti šaukštą vyšnių uogienės. Išmaišyti ir sudėti į torto formą ant sausainių. Po kelių minučių supilti likusią maskarponės - grietinėles masę ir palikti sustingti šaldytuve kelioms valandoms. Puošti pagal savo fantaziją.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Igne
2017-05-01 10:51
Mmm, dar vienas tobulas receptas su maskarpone ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital