Puikusis kondensuoto pieno keksas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Kondensuoto pieno keksas
Autorius apie receptą: Kažkada dalinausi kondensuoto pieno pyrago receptu. Vakar šis pyragas virto keksu... Kažkada dalinausi kondensuoto pieno pyrago receptu. Vakar šis pyragas virto keksu... Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
4 vienetai kiaušinių
200 gramų sviesto (tirpinto)
200 gramų miltų
16 gramų vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
Glajui:
50 gramų cukraus pudros
1 vienetas kiaušinių baltymų
0.5 vieneto citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą sumaišyti su cukrumi ir kondensuotu pienu. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijoti ir suberti į kondensuoto pieno masę, viską gerai išmaišyti. Įmušti kiaušinius ir maišyti, kol masė bus vientisa.
2.
Kepimo formą ištepti sviestu ar aliejumi, supilti tešlą, dėti į 180 C laipsnių orkaitę ir kepti apie 45 minutes.
3.
Glajui suplakti kiaušinio baltymą, cukraus pudą ir iš citrinos išspaustas sultis. Gražiai užpilti ant kekso.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Eglė
2017-09-20 16:11
Aš kaip kondensuoto pieno mylėtoja, dar ir viršų kondensuotu apšlaksčiau... Tikrai labai skanus keksas. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital