Puikusis keptas tinginys su Rududu

AUTORIUS:
Ugnė Pilvinienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Puikusis keptas tinginys su Rududu
Autorius apie receptą: Tikrai daug kam patiko kur kas labiau negu paprastai laikant šaldytuve. Ir dar gerai, kad iškepa greitai ir nereikia kankintis ir laukti, kol sustings per naktį!
Tikrai daug kam patiko kur kas labiau negu paprastai laikant šaldytuve. Ir dar gerai, kad iškepa greitai ir nereikia kankintis ir laukti, kol sustings per naktį!
Ugnė Pilvinienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
720 gramų sausainių
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
180 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sutrupinau sausainius, "Rududu" pakaitinau su sviestu, ir viską užpyliau ant sausainių.
2.
Supyliau į formą ir kepiau 200 laipsnių temperatūroje apie 25 minutes.
AUTORIUS: Ugnė Pilvinienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Silvija
2017-04-10 13:39
Pirma karta su rududu gaminau, neblogas variantas ATSAKYTI
Agnė
2017-04-09 14:03
Visada gaminsiu keptą, vien dėl to, kad laukti nereikia. Super ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital