Puikusis avinžirnių karis su špinatais ir kokoso pienu

AUTORIUS:
Bake In Heels,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Avinžirnių karis troškinys su kokoso pienu
Autorius apie receptą: Patiekalas gal ir ne pats fotogeniškiausias, bet yra be galo skanus, privalau pasidalinti! Patiekalas gal ir ne pats fotogeniškiausias, bet yra be galo skanus, privalau pasidalinti! Bake In Heels
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 skardinė konservuotų pomidorų
1 skardinė konservuotų avinžirnių (nusunktų ir praskalautų)
250 gramų špinatų
200 mililitrų kokosų pieno
1 vienetas svogūnų (smulkinto)
2 skiltelės česnako (smulkintų)
1 centimetras imbiero (tarkuoto)
2 šaukšteliai kario
1 šaukštelis aitriosios paprikos miltelių
1 šaukštelis malto kumino
šiek tiek ryžių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Smulkintą svogūną pakepinkite keptuvėje apie 5 minutes, kol šis suminkštės. Suberkite česnaką ir imbierą, maišydami kepkite apie minutę, kol aromatas pasklis. Berkite prieskonius (čili, karis, kuminas) ir pakepkite apie pusę minutės, kol aromatas pasklis.
2.
Supilkite pomidorus, kokosų pieną, avinžirnius, užvirkite ir kaitinkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes. Sudėkite špinatus, nukaiskite nuo ugnies ir išmaišykite (špinatai greitai sukris).
3.
Tiekite su ryžiais, apibarstę kalendra.
AUTORIUS: Bake In Heels
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (8)
Asta
2019-05-10 11:06
O kiek ml yra skardineje? As ne Lt cia yra visokiu skardiniu. Aciu ATSAKYTI
nevykęs receptas
2019-03-13 17:05
negi tikrai reikia VISOS pomidorų skardinės??man tas karis išėjo vieno pomidorai, tamsus, raudonas, NESKANUS. kaip gavote tokią tirštą konsistenciją? MAN IŠĖJO SKYSTAS, GAL TODĖL, KAD KOKOSŲ PIENĄ IŠSUNKIU PATI, NES negaliu naudoti pirktinio su ilgiausiu sąrašu kažkokių E ir saldiklių, kietiklių, standiklių, konservantų. Receptas tikrai nevykęs. ATSAKYTI
Vykęs receptas
2019-03-18 20:08
Receptas nevykęs, nes galima pasirinkote nevykusį variantą su kokosų pienu? :D Pomidorai gal irgi kažkokie specialūs buvo? :D Skardinė pomidorų nėra daug ir puikiai susitroškina, o kokosų pienas duoda kremiškumą bei sumažina "pomidoriškumą". Kai modifikuojate receptą, jis jau nebe originalus, o pagal originalų receptą gaminta ne kartą - super skaniai gaunasi. Sėkmės ir mažiau pykčio ;) ATSAKYTI
Ieva
2019-02-28 18:57
Su broliene ragavom, labi patiko. Labai lengvas receptas ir skanus! Kita karta dar gaminsiu!!!! ATSAKYTI
Jolanta
2019-02-15 13:04
Puikus patiekalas! Vaikams labai patiko!!! Greit pagaminamas. Bus tarp mėgstamiausių patiekalų. Ačiū ATSAKYTI
Indre
2018-10-24 02:45
Super skaniai atrodo :-) ATSAKYTI
Simona
2018-02-21 17:17
Labai skanus. Tik nedėjau aitriosios paprikos miltelių, nes mano gomuriui aitrumo pakako ir be jų :) ATSAKYTI
Marija
2018-02-01 20:04
Nuostabus, gaminau ne karta ir tikrai kartosiu! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital