Greitas slyvų pyragas ala Clafoutis

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Slyvų pyragas clafoutis
Slyvų pyragas clafoutis
Slyvų pyragas clafoutis
Slyvų pyragas clafoutis
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminamas ir puikus slyvų pyragas. Tradiciškai prancūziškas desertas Clafoutis kepamas su vyšniomis, bet šįkart jas keičiau slyvomis. Taip pat tinka nektarinai, Lengvai pagaminamas ir puikus slyvų pyragas. Tradiciškai prancūziškas desertas Clafoutis kepamas su vyšniomis, bet šįkart jas keičiau slyvomis. Taip pat tinka nektarinai, persikai ar abrikosai. Klafoutis iškepa drėgnas, vaisiškas ir labai skanus. (...daugiau) Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
10 vienetų slyvų (galima keisti abrikosais, persikais, nektarinais)
300 mililitrų pieno
4 vienetai kiaušinių (didelių)
70 gramų rudojo cukraus (+ šiek tiek formos pabarstymui)
65 gramai kvietinių miltų
10 gramų sviesto (formai patepti)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės esencijos
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Slyvas perpjauti pusiau, išimti kauliukus. Supjaustyti skiltelėmis.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska, pilti pieną, pagardinti vanilės esencija, išmaišyti. Suberti po truputį miltus, išmaišyti. Tešla turi būti skystoka.
3.
Gilesnę kepimo formą (naudojau 23 cm skersmens) patepti sviestu ir pabarstyti cukrumi.
4.
Į kepimo formą sudėti slyvas. Ant slyvų supilti tešlą.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min.
6.
Atvėsinti. Pabarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Kristina
2019-09-21 17:22
Sugadinta nuotaika ir peosuktai. Pyrago receptas visiska nesamone. Tesla per skysta, kiaurai bega per kepimo forma isķlota kepimo popieriu, kuris permirko akimirskniu.Perpyliau i kas liko i metaline kekso forma. Kazkoks kliackas. ATSAKYTI
Ieva
2019-09-22 08:43
Jei tešla bėga per formos apačią, tai pati forma, matyt, nėra labai sandari. O receptas tai puikus, kepiau savo šeimai ir visiems labai patiko :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital