Puikus bulvių ir mėsos troškinys orkaitėje

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Puikus bulvių ir mėsos troškinys orkaitėje
Puikus bulvių ir mėsos troškinys orkaitėje
Puikus bulvių ir mėsos troškinys orkaitėje
Puikus bulvių ir mėsos troškinys orkaitėje
Puikus bulvių ir mėsos troškinys orkaitėje
Autorius apie receptą: Puikus, vieno indo patiekalas. Puikus, vieno indo patiekalas. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų jautienos kumpio (arba avienos)
2 vienetai svogūnų
2 vienetai morkų
2 šaukštai kvietinių miltų
pagal skonį vorčesterio padažo
6 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
2 šlakeliai alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
700 mililitrų sultinio
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mėsą supjaustyti smulkiais gabalėliais. Apkepinti keptuvėje įkaitintame aliejuje. Atidėti
2.
Svogūnus smulkiai sukapoti. Apkepinti toje pačioje keptuvėje nuo mėsos. Kai taps gelsvos spalvos, suberti miltus, maišant pakepinti. Plona srovele, vis maišant, supilti sultinį, tuomet vorčesterio padažą. Mėsą grąžinti į keptuvę, pagardinti prieskoniais, sudėti pjaustytas morkas. Troškinti ant nedidelės kaitros, kol mėsa suminkštės.
3.
Bulves nuskusti ir supjaustyti plonais griežinėliais.
4.
Jei naudojote keptuvę, tinkamą naudoti ir orkaitėje, bulves tiesiog išdėliokite ant mėsos. Jei ne - visą keptuvės turinė perkelkite į orkaitei tinkamą indą, ant viršaus išdėliokite bulves.
5.
Indą uždengti folija ir kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 - 50 minučių. Tuomet foliją nuimti, įjungti grilio funkciją (230 C) ir kepti dar 20 minučių, kol bulvės apskrus.
6.
Pateikiant pabarstyti žalumynais.
AUTORIUS: Anželika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
ale
2020-12-31 14:52
o kur morkos dingo? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital