Purūs blyneliai su šilauogėmis

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Blyneliai su šilauogėmis
Autorius apie receptą: Puikaus vasariško skonio. Vietoje šilauogių galite naudoti ir kitas mėgstamas uogas. O jeigu mėgstate saldžiau, tešlą pagal skonį pasaldinkite. Puikaus vasariško skonio. Vietoje šilauogių galite naudoti ir kitas mėgstamas uogas. O jeigu mėgstate saldžiau, tešlą pagal skonį pasaldinkite. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 mililitrų pieno
200 gramų miltų (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių
2 saujelės šilauogių
2 šaukšteliai sviesto
1 žiupsnelis druskos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Dubenyje sumaišykite visus blyneliams skirtus ingredientus. Tešla turi būti daugmaž grietinės tirštumo. Jeigu būtų skystesnė, įdėkite dar šiek tiek miltų, o jeigu tirštesnė, įpilkite dar pieno. Jeigu mėgstate saldžiau, pagal skonį pasaldinkite cukrumi ar medumi.
2.
Įkaitintoje keptuvėjė su šiek tiek aliejaus kepkit blynelius kaip įprastai, gražiai apkepdami iš abiejų pusių.
3.
Patiekdami galite papuošti šilauogėmis ir apšlakstyti klevų sirupu.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Fausta
2019-08-14 13:17
Šilauoges dedate į tešlą? ATSAKYTI
Renata
2019-08-14 18:00
Kepiau šiuos blynelius, šilauoges dėjau į tešlą, kaip ir parašyta, puikiai pavyko :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital