Puikiosios kanelės pagal Audronę

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Puikiosios kanelės pagal Audronę
Autorius apie receptą: Receptą radau internete, jų labai daug ir man visi pasirodė pakankamai vienodi. Kai pradėjau kepti kaneles, tada supratau, kad sudėtingiausia yra jas tinkamai iškepti. O tai Receptą radau internete, jų labai daug ir man visi pasirodė pakankamai vienodi. Kai pradėjau kepti kaneles, tada supratau, kad sudėtingiausia yra jas tinkamai iškepti. O tai reiškia, kad reikia "susitarti" su savo orkaite. Manau, kad man pavyko. Kaip ir kokioje temperatūroje kepiau kaneles, skaitykite recepte ir jo aprašyme.
(...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
500 mililitrų pieno
50 gramų sviesto
250 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
3 vienetai kiaušinių trynių
100 gramų miltų
2 šaukšteliai vanilės esencijos
2 šaukšteliai romo
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek sviesto (formelėms sutepti)
šiek tiek rudojo cukraus (formelėms sutepti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Puode užvirinti pieną su sviestu. Plakikliu išplakti kiaušinius. Miltus persijoti ir sumaišyti su cukrumi bei druska.
2.
Į kiaušinių masę įmaišyti miltus ir supilti pieną, viską gerai išplakti, kad neliktų gumuliukų. Į masę įpilti romo, vanilės ir viską išmaišyti. Paruoštą plakinį uždengti plėvele ir palikti šaldytuve 12 valandų.
3.
Kanelių formeles sutepti sviestu, įberti šiek tiek rudojo cukraus ir supilti plakinį. Pilti vos daugiau nei pusę formelės.
4.
Kanelių formeles pastatyti į neįkaitintą orkaitę per vidurį ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 1 valandą 10 minučių. Iškepusias ir kiek atvėsusias kaneles išimti iš formelių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Jolanta
2018-10-15 21:16
Šiuo būdu kepiau jau kelis kartus ir puikiai pavyko :) Jokio žaidimo su temperatūrų kaitaliojimu. ATSAKYTI
Ramute
2018-10-05 15:55
Tikrai visai ne taip reik kepti ikaitintoj orkaitej iki 250 temperaturos 7 min nustatant virsus,apacia su vejeliu,o po to sumazinti iki 160-170 ir kepti dar 45-50 min tokiu paciu nustatymu. ATSAKYTI
Kepėja
2018-10-05 15:19
Kažin ar tokia temperatūra kepant galima iškept tikras kaneles.Pati jas kepu ir žinau koks sudėtingas kepimas ATSAKYTI
Lolita
2018-10-05 15:01
As irgi kepu kitokioje temperatūroje, i ikaitinta orkaitę 230laipsnių 15 min., viršuje, po to 25 min., per vidurį ir dar 25 min., pacioje apacioje. ATSAKYTI
Dovile
2018-10-02 21:46
Aš ir kepu palei toki recepta tik temp statau kitaip :-) ATSAKYTI
Neringa
2018-10-05 14:35
O kaip statot temperatūra? :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital