Puikios rūkytos vištienos salotos su avokadu ir riešutais

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Puikios rūkytos vištienos salotos su avokadu ir riešutais
Autorius apie receptą: Labai sočios salotos. Galima salotas sumaišyti su padažu dubenyje ir išdėlioti į lėkštes.
Labai sočios salotos. Galima salotas sumaišyti su padažu dubenyje ir išdėlioti į lėkštes.
Jurgitos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų rūkytos vištienos
100 gramų graikinių riešutų (arba anakardžių)
1 gūželė salotų
1 vienetas obuolių (geriau rūgštesnių)
1 vienetas avokadų
1 vienetas morkų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
Užpilui:
4 šaukštai majonezo
4 šaukštai jogurto, natūralaus
1/4 vieneto svogūnų
1 skiltelė česnako
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis rudojo cukraus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Salotas suplėšome ir dedame į lėkštes. Vištieną, avokadą, obuolį supjaustome kubeliais arba juostelėmis, morką sutarkuojame stambia pjaustykle, svogūną supjaustome pusžiedžiais. Viską išdėliojame į lėkštes. Pabarstome riešutų, jei naudosite anakardžių - paskrudinkite keptuvėje.
2.
Padažui smulkiai sutarkuojame svogūną ir česnaką. Sumaišome visus ingredientus ir išplakame šluotele. Apšlakstome salotas. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis