Puikioji su medumi marinuota paprika

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Puikioji su medumi marinuota paprika
Puikioji su medumi marinuota paprika
Puikioji su medumi marinuota paprika
Puikioji su medumi marinuota paprika
Puikioji su medumi marinuota paprika
Puikioji su medumi marinuota paprika
Autorius apie receptą: Štai - puikioji marinuota paprika. Ji mums labai labai patinka! Receptuką gavau iš mamos, labai išgyrė ir labai rekomendavo, tai ir susigundžiau, o dabar rekomenduoju visiems! Štai - puikioji marinuota paprika. Ji mums labai labai patinka! Receptuką gavau iš mamos, labai išgyrė ir labai rekomendavo, tai ir susigundžiau, o dabar rekomenduoju visiems! Šiaip žinokit žalios šviežios paprikos nė nemėgstu, bet troškiniuose, sriuboje ar net salotose dievinu, o čia dar ir marinuota! Ji puiki, atidarius vieną stiklainiuką paragauti ar verta dėmesio, ir ar verta prisidaryti jos daugiau, o taip, nė nesudvejojom...ir kai tik bus pigesnių paprikų, ir tiesa sakant visai nesvarbu kokios spalvos, darysiu dar bent keletą stiklainiukų, nes žinau, kad susivalgys greit. O prie mėsos tiesiog tobula! Labai skanu! (...daugiau) Reda, Miss Dish
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kilogramai paprikos
3 šaukšteliai medaus (tinka ir dirbtinis)
6 skiltelės česnako
šiek tiek juodųjų pipirų (grūdelių)
Marinatui:
500 mililitrų vandens
0.5 stiklinės cukraus
0.5 stiklinės acto
0.5 stiklinės aliejaus
0.5 šaukšto druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pasiruoškite 3 užsukamus sterilizuotus stiklainiukus (0,5 l talpos) ir tiek pat sterilizuotų dangtelių.
2.
Paprikas gerai nuplauti ir perpjovus pusiau pašalinti sėklytes. Supjaustyti juostelėmis arba kaip pageidaujat. Į didelį puodą pilti vandens (nemažai, kad sudėjus paprikas, jas apsemtų). Užvirti ir tada sudėti supjaustytas paprikas. Užvirus pavirti 5 min. Vandenį nupilti, o paprikas sudėti į stiklainiukus, jei norite trispalve. Taip pat suberti į kiekvieną stiklainiuką po keleta pipirų grūdelių (dėjau maždaug po 7 vnt.), po pora česnakų skiltelių, ir po 1 a.š. medaus.
3.
Toliau į švarų puodą sudėti marinatui skirtus ingridientus ir užvirti. Pilti verdantį marinatą ant paprikų į stiklainius (pilnut pilnutėlius) ir užsukti dangteliais. Apkloti rankšluostėliu ir palikti atvėsti. Vėliau laikyti vėsiai.
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
j
2020-09-01 15:06
o kur druska?
ATSAKYTI
Agnė
2020-09-01 16:34
Trečiame žingsnyje "sudėti marinatui skirtus ingredientus" :) Druska, kaip ingredientuose nurodyta, skirta marinatui. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital