Puikioji ryžių košė su braškėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Puikioji ryžių košė su braškėmis
Autorius apie receptą: Pusryčiams, desertui ar vaikystę menančiai vakarienei, šilkinė kremiška košė nupieš šypseną jūsų veide. Valgykite dar šiltą, kambario temperatūros arba visai Pusryčiams, desertui ar vaikystę menančiai vakarienei, šilkinė kremiška košė nupieš šypseną jūsų veide. Valgykite dar šiltą, kambario temperatūros arba visai šaltą. Jei leisite košei kaip reikiant užšalti, ji labai sutirštės ir sukietės, o jei norite, kad vėl būtų kremiška ir švelni, įpilkite truputį pieno ir vėl pašildykite. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 stiklinės pieno
1 stiklinė apvaliųjų ryžių
2 saujos braškių
3 šaukštai cukraus
1 šaukštas sviesto
1 pakelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į vidutinio dydžio puodą berkite ryžius, cukrų, vanilinį cukrų, druską ir supilkite pieną.
2.
Statykite puodą ant vidutinio stiprumo liepsnos, kai užvirs sumažinkite liepsną ir vis maišant virkite, kol ryžiai išvirs ir košė sutirštės.
3.
Nukėlus nuo ugnies, įmaišykite šaltą sviestą, kol šis visai ištirps.
4.
Padalinkite į dubenėlius ir papuoškite braškėmis.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital