Puikioji obuolienė su apelsinais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Obuolienė su apelsinais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kilogramai obuolių (jau nuluptų, išskobtų ir supjaustytų)
6 vienetai apelsinų (didelių)
1 kilogramas cukraus (arba daugiau)
1 šaukštelis cinamono (arba 2 cinamono lazdelės)
0.5 šaukštelio prieskonių meduoliams
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į storadugnį puodą sudėkite obuolius, cukrų ir cinamono lazdeles. Virkite ant vidutinės kaitros, vis pamaišydami.
2.
Kol verda obuoliai, nuplaukite gerai apelsinus ir nuo 3- 4 apelsinų nutarkuokite žievelę. Sumeskite ją virti kartu su obuoliais. Nulupkite visus apelsinus ir sumalkite juos mėsmale. Visą apelsinų masę supilkite į verdamus obuolius ir dar pavirkite bent 15- 20 min. Pabaigoje suberkite vanilinį cukrų ir meduolių prieskonius.
3.
Karštą obuolienę supilstykite į iškaitintus stiklianius ir užsukite steriliais dangteliais.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital