Puikieji faršo "Kepuriukai" su grybais ir bulvių koše

AUTORIUS:
Giedrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Faršo kepuriukai su bulvių koše
Faršo kepuriukai su bulvių koše
Faršo kepuriukai su bulvių koše
Faršo kepuriukai su bulvių koše
Autorius apie receptą: Paprasta ir labai labai skanu! Bulvių košę viršui išvirkite įprastai - tiesiog sutrinkite išvirtas bulves su sviestu, karštu pienu ir trupučiu druskos. Paprasta ir labai labai skanu! Bulvių košę viršui išvirkite įprastai - tiesiog sutrinkite išvirtas bulves su sviestu, karštu pienu ir trupučiu druskos. Giedrė
Redakcijos nuomonė: Fantastiškai gražiai atrodantis ir be galo skanus patiekalas. Mėsą jam galite pasirinkti tą, kurią labiau mėgstate, o variacijų įdarui irgi daugybė - galite gaminti su grybais Fantastiškai gražiai atrodantis ir be galo skanus patiekalas. Mėsą jam galite pasirinkti tą, kurią labiau mėgstate, o variacijų įdarui irgi daugybė - galite gaminti su grybais ir svogūnais arba galima vietoje grybų pakepinti paprikų ar kitų mėgiamų daržovių. Beje, recepto gaminimo aprašyme įdėjome nuorodą į puikų bulvių košės receptą, puikiai tinkantį "kepuriukų" viršui. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1.5 kilogramo faršo
250 gramų fermentinio sūrio
100 gramų grietinės
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai krakmolo
2 skiltelės česnako
pagal skonį prieskonių (pipirai, druska, bazilikai - kas kaip mėgsta)
Įdarui:
300 gramų grybų (naudojau marinuotus, tinka ir šaldyti arba švieži)
1 vienetas svogūnų
Viršui:
800 gramų bulvių košės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Faršą sumaišome su grietine, krakmolu, kiaušiniais, išspaustu česnaku ir prieskoniais. Pagardiname druska ir pipirais.
2.
Įdarui svogūną apkepiname drauge su grybais. Pagardiname druska ir pipirais.
3.
Košė verdama įprastai - išvirusias bulves sugrūdame su sviestu ir karštu pienu (redakcijos pastaba - labai skanią bulvių košę "kepuriukų" viršui išvirsite pagal šį receptą). Saują sutarkuoto fermentinio sūrio dedame į košę, o likusį pasiliekame kepuriukų viršui.
4.
Skardą išklojame kepimo popieriumi. Iš faršo formuojame dubenėlius. Į juos dedame įdarą - apkepintus grybus su svogūnais.
5.
Tada ant viršaus dedame bulvių košę ir galiausiai užbarstome tarkuotu fermentiniu sūriu.
6.
Kepame 190 laipsnių orkaitėje 45-50 minučių. Skanaus!
AUTORIUS: Giedrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital