Prašmatnus obuolių pyragas

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Prašmatnus obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kiaušiniai
300 g rudojo cukraus
170 g tirpinto sviesto
1 pakelis vanilinio cukraus
200 g miltų
180 g viso grūdo miltų
80 g avižinių dribsnių
100 g lukštentų saulėgrąžų
100 g razinų
300 g stambiai tarkuotų obuolių
1 v.š. kepimo miltelių
2 v.š. malto cinamono
0,5 a.š. druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Inde sumaišiau miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, cinamoną, razinas, saulėgrąžas ir druską.
Kitame inde išplakiau kiaušinius su cukrumi iki tirštos masės, supyliau ištirpintą sviestą ir vanilinį cukrų.
Į indą su sausu mišiniu supyliau kiaušinių ir sviesto masę.
Įmaišiau tarkuotus obuolius.
Kepimo indą ištepiau sviestu ir pabarsčiau miltais.
Sukrėčiau pyrago tešlą.
Kepiau 165 laipsnių orkaitėje 50 minučių.
Iškepusį pyragą palikau atvėsti.
Patiektas su plakta grietinėle ar vaniliniais ledais - kiekvienos moters svajonė :)
SKANAUS! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital