Prašmatnus obuolių keksas

AUTORIUS:
Milda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Prašmatnus obuolių keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 kiaušinių
1 stuiklinės cukraus
1 stiklinės miltų
1 obuolio
2 v.š.  citrinos sulčių
1 a.š. kepimo miltelių
Sviesto skardai patepti
Glazūrai:
100 g baltojo šokolado, tirpinto
20 g tamsaus šokolado, tirpinto
Riešutų ar/ir džiovintų vaisių
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Iš obuolio išimti sėklalizdžius ir supjaustyti griežinėliais. Sudėti griežinukus į dubenį ir apšlakstyti citrinos sultimis.
2. Į dubenį įmušti kiaušinius  iš išplakti šluotele. Įmaišyti cukrų.
3. Į plakinį supilkite išsijotus miltus su kepimo milteliais ir išmaišykite.
4. Sumaišykite tešlą su obuoliais ir sudėkite ją į kepimo formą (galima pridėti ir išmirkytų džiovintų slyvų ar kt. vaisių). Kepkite 180°C temp. orkaitėje 45 min.
5. Karštą pyragą apliekite baltu tirpintu šokoladu, juodu tirpintu šokoladu. Galima pabarstyti džiovintų vaisių, įvairių riešutų.

   

AUTORIUS: Milda
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital