Prancūziškos plikytos tešlos spurgos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Prancūziškos plikytos tešlos spurgos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
Tešlai:
250 mililitrų vandens
160 gramų miltų
3 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto (+aptepimui)
2 vienetai kiaušinių baltymų
2 šaukštai cukraus
1/4 šaukštelio druskos
Glajui:
150 gramų cukraus pudros
2 šaukštai medaus
4 šaukštai pieno
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vandenį užvirti su sviestu, cukrumi ir druska, suberti miltus ir viską išmaišyti. Maišant kaitinti 1-2 minutes. Po vieną įmušti kiaušinius ir įmaišyti į tešlą.
2.
Baltymus išplakti iki putų ir įmaišyti į tešlą. Baltymų pilti tiek, kad masė išliktų tiršta.
3.
Supilti tešlą į konditerinį švirkštą. Kepimo popierių supjaustyti į 7-9 centimetrų kvadratėlius ir ištepti sviestu. Tešlą sudėti į konditerinį maišelį ir ant kepimo popieriaus kvadratų iš tešlos išspausti apvalias spurgas.
4.
Glazūrai sumaišyti cukraus pudrą su medumi ir pienu iki vientisos masės.
5.
Keptuvėje įkaitinti aliejaus.
6.
Dėti spurgą kepimo popieriumį į viršų į keptuvę su aliejumi ir pakepti. Tada nuimti kepimo popierių ir dar šiek tiek pakepti apvertus. Iškepus išdėlioti ant rankšluostinio popieriaus, kad sugertų riebalų perteklių. Vėliau pamirkyti medaus glazūroje.
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
alina ki
2019-04-07 00:46
Puikiai pavyko, dekinga uz recepta! Tiesa, glajaus gaunasi daugokai, sunaudojau vos daugiau nei puse. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital