Prancūziško batono "pica"

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Prancūziško batono "pica"
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greitai paruošiama ir labai skani "pica" - taip šiuos karštus sumuštinius vadina mūsų šeimoje. Išbandykite ir Jūs! Galima ruošti ir su kitokiais mėgstamais priedais. Greitai paruošiama ir labai skani "pica" - taip šiuos karštus sumuštinius vadina mūsų šeimoje. Išbandykite ir Jūs! Galima ruošti ir su kitokiais mėgstamais priedais. Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas prancūziško batono
200 gramų rūkytos vištienos (ar virtos)
150 gramų mocarela sūrio
6 šaukštai pomidorų padažo
1 sauja alyvuogių (be kauliukų)
3 vienetai pievagrybių
3 vienetai vyšninių pomidorų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Prancūzišką batoną perpjauti į tris vienodo ilgio dalis. Kiekvieną perpjauti išilgai perpus.
2.
Kiekvieną riekelę patepti pomidorų padažu.
3.
Vištieną, alyvuoges, pievagrybius, pomidorus supjaustyti riekelėmis. Sūrį sutarkuoti.
4.
Ant batono dėti vištienos, berti sūrio, išdėlioti alyvuogių ir pievagrybių, pomidorų riekelių, pagardinti pipirais. Batoną sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių. Patiekiant galima pabarstyti šviežiais žalumynais.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital