Prancūziško batono pica

AUTORIUS:
Raimonda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Prancūziško batono pica
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Greita tinginėlių pica, kuriai nereikia ruošti tešlos, o ir paruošiama labai greitai! Greita tinginėlių pica, kuriai nereikia ruošti tešlos, o ir paruošiama labai greitai! Raimonda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas prancūziško batono
6 šaukštai pomidorų padažo
150 gramų rūkyto kumpio
150 gramų sūrio
1 sauja alyvuogių
1 sauja svogūnų laiškų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Batoną perpjauti į tris dalis, tuomet perpus išilgai, turėsite 6 "laivelius".
2.
Kiekvieną aptepti pomidorų padažu. Pabarstyti tarkuotų sūriu, dėti smulkinto kumpio, alyvuogių.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Iškepusius pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
AUTORIUS: Raimonda
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital