Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
25 g sviesto
Pusės citrinos sulčių
Pagal skonį druskos, pipirų, svogūnų laiškų, krapų
3 šaukštų grietinės
100 g varškės sūrio
3 vnt. pengasijų filė
50 g parmezano sūrio
4 šaukštų džiūvėsių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Žuvies filė perpjauname išilgai į 2 ar 3 siauras juostas, priklausomai nuo to, ar labai plačios žuvys. Pabarstome druska, pipirais ir pašlakstome citrinos sultimis.
Sutarkuojame varškės sūrį ir sumaišome su grietine. Įmaišome truputį smulkintų žolelių ir pusę kiekio parmezano sūrio.
Kepimo indą ištepame riebalais, orkaitę įkaitiname iki 190  °C temp. Imame žuvies filė, tepame ant viršaus sūrio įdarą ir susukame. Suktinukus sudedame į kepimo indą, ant viršaus uždedame po sviesto gabaliuką. Užbarstome džiūvėsėlius ir kišame į orkaitę kepti 20 min. Kepame uždengę indą dangčiu arba folija.

Po 20 min. suktinukus atidengiame, užbarstome likusiu parmezanu, sumaišytu su žolelėmis ir paskrudiname dar 10-15 min.
Patiekiame su sūrio padažu.

AUTORIUS: Gintarė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital