Prancūziški pyragėliai su šokoladu

AUTORIUS:
Ieva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Prancūziški pyragėliai su šokoladu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Sluoksniuotai tešlai:
200 g margarino VILNIUS kepiniams
250 g miltų
2 šaukštelis kepimo miltelių
100 g grietinės
1 šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
200g juodojo šokolado (jei mėgstate, galima dėti ir daugiau)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir sudedame margarino kubelius. Padarome įdubimą, į jį suberiame druską, cukrų ir supilame grietinę. Viską gerai išminkome. Tešlą įdedame į foliją ir paliekame šaldymo kameroje 45 min. Tešlą iškočiojame ir supjaustome stačiakampiais. Į kiekvieno stačiakampio vidurį dedame gabalėlį šokolado užlankstome kraštus. Kepti reikia 200 C orkaitėje 10-15 min.
AUTORIUS: Ieva
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Rugilė
2020-02-17 23:30
Gavosi labiau sausainiai nei bandelės... :( ATSAKYTI
Braske
2019-01-11 13:39
Ar butu galima ideti video? Kaip viskas vyksta ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital