Prancūziški pyragaičiai Caneles

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Prancūziški pyragaičiai Caneles
Prancūziški pyragaičiai Caneles
Prancūziški pyragaičiai Caneles
Prancūziški pyragaičiai Caneles
Autorius apie receptą: Tikrai taip, jas įmanoma iškepti ir namuose. Minkštutės, saldžios ir labai nuodėmingos, bet truputėlį galima. Receptu naudojuosi tuo, kurį gavau perkant Cannelių formeles Tikrai taip, jas įmanoma iškepti ir namuose. Minkštutės, saldžios ir labai nuodėmingos, bet truputėlį galima. Receptu naudojuosi tuo, kurį gavau perkant Cannelių formeles iš Tuperware. Užtruksite ruošiant tešlą apie 10 min., laikysite šaldytuve 12 – 24 val., kepsite apie 45 min. Iš normos išeina apie 30 nedidučių cannelių. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 mililitrų pieno
170 gramų cukraus
100 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai kiaušinių trynių
50 gramų sviesto
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 šaukštas romo
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį rudojo cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį suberkite miltus, cukrų bei druską - viska gerai išmaišykite.
2.
Į puodą supilkite pieną, romą, bei vanilę viską kaitinkite iki užvirimo.
3.
Kol pienas kais, į miltų mišinį įmuškite kiaušinius bei trynius išmaišykite.
4.
Sviestą išlydykite. Į miltų/kiaušinių masę supilkite išlydytą sviestą ir taip pat gerai išmaišykite - kai pienas bus jau beveik verdantis, bet dar neužviręs, pieną supilkite į miltų masę. Pieną pilkite nuolat maišant.
5.
Masę atvėsinkite. Geriausia būtų dėti į šaldytuvą 12-24. Išėmus indą iš šaldytuvo tešlą išmaišykite.
6.
Orkaitę įkaitinkite iki 250°C temperatūros. Formeles ištepkite sviestu (silikonines nebūtinai) ir įbarstykite rudojo cukraus- pirmiausia kepkite 7 min 220° C (kaitinimas viršus apačia su ventiliatoriumi) - tada sumažinkite iki 160-180° C ir kepkite 35 min (kaitinimas: viršus-apačia su ventiliatoriumi).
7.
Keletas pastebėjimų, kad Jums būtų lengviau: tešla labai skysta, gerokai skystesnė, nei lietinių. Taip turi būti, nesusigundykite įdėti dar miltų! Turėkite kantrybės palaikyti tešlą bent 12 valandų, o geriausia 24 :). Tešla turi subrinkti. Kadangi tešla labai skysta, ją patogiausia į formeles supilti naudojant ąsotėlį su snapeliu. Nepripilkite formelės pilnos, palikite kokį puse centimetro iki viršaus. Iškepusius pyragėlius palaikykite bent 5 min formoje, tik tada išimkite.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital