Prancūziški imbieriniai sausainiai su apelsinais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 70
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Prancūziški imbieriniai sausainiai su apelsinais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 70
365 gramai kvietinių miltų
300 gramų sviesto
190 gramų cukraus
150 gramų sirupo (šviesaus)
35 gramai migdolų drožlių
20 gramų prieskonių meduoliams (naudojome Santa Maria apelsinų skonio)
1.5 šaukštelio sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 175°C temperatūros.
2.
Dubenyje sumaišykite sviestą, cukrų ir sirupą. Įmaišykite migdolus ir prieskonius.
3.
Atskirame inde sumaišykite miltus ir sodą, tuomet miltų mišinį įmaišykite į sviestinę tešlą.
4.
Tešlą dėkite ant stalviršio, padalykite į 2 dalis ir iš kiekvienos dalies suformuokite maždaug 25 cm ilgio ritinėlius.
5.
Ritinėlius suvyniokite į plastikinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą, kad gerai atvėstų (laikykite šaltai 24 valandas).
6.
Atšaldytus ritinėlius pjaustykite plonais griežinėliais, juos dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 8–10 minučių.
Patarimai:
Sausainių pjaustymas. Paruošę tešlą, ją gerai atvėsinkite – taip bus lengviau vėliau ją plonai supjaustyti. Kuo ploniau supjaustysite šiuos sausainius, tuo skanesni jie bus.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Monika
2022-01-11 18:15
Ar galima sviestą keisti kitu riebalu?
Pvz.
Kokosų aliejumi ar pan. :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital