Prancūziškas varškės pyragas su avietėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Prancūziškas varškės pyragas su avietėmis
Prancūziškas varškės pyragas su avietėmis
Prancūziškas varškės pyragas su avietėmis
Autorius apie receptą: Trupininis varškės pyragas su gaivia aviečių rūgštele. Trupininis varškės pyragas su gaivia aviečių rūgštele. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Trupiniams:
400 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto (šalto)
200 gramų cukraus
Įdarui:
500 gramų varškės
4 vienetai kiaušinių
200 gramų aviečių
200 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Miltus sumaišome su cukrumi.
2.
Šaltą sviestą tarkuojame burokinę tarka, vis padažant į miltus. Masę, patriname tarp pirštų, kad susidarytų trupiniai.
3.
Įdarui varškę pertriname per sietelį. Įmaišome cukrų, mušame kiaušinius. Masę gerai išmaišome.
4.
24 cm skersmens kepimo formą išklojame kepimo popieriumi. Supilame trečdalį trupinių. Pabarstome avietėmis. Supilame varškės masę. Ant viršaus dedame avietes ir užbarstome likusiais trupiniais.
5.
Kepame iki 180 Cį laipsnių kaitintoje orkaitėje 40 – 50 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital