Prancūziškas varškės pyragas

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Prancūziškas varškės pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
0.5 stiklinės cukraus
Tešlai:
250 gramų miltų
200 gramų sviesto
0.5 stiklinės cukraus
Įdarui:
400 gramų varškės (skaniau riebesnė)
3 vienetai kiaušinių
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pirmiausia pagaminkite tešlą: sviestą sutarkuokite stambia tarka ir sumaišykite su puse stiklinės cukraus bei miltais. Pirštais viską gerai sutrinkite, kol gausite į šlapią smėlį panašius trupinius.
2.
Paruoškite įdarą: varškę gerai išmaišykite su puse stiklinės cukraus, vaniliniu cukrumi bei kiaušiniais.
3.
Į kepimo formą sudėkite pusę tešlos, tada per vidurį - varškės įdarą o ant viršaus likusią tešlos dalį. Kepkite iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 50-60 min.
AUTORIUS: Ugnė
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
me
2017-03-11 15:20
Labai skanus :) ATSAKYTI
Visų
2015-03-22 17:42
Visų pirma, Prancūzijoje praktiškai nersite tokios varškės. Su tokiais pyragais nekvailinkit ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital