Prancūziškas sluoksniuotos tešlos pyragas su bulvėmis ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Prancūziškas sluoksniuotos tešlos pyragas su bulvėmis ir sūriu
Prancūziškas sluoksniuotos tešlos pyragas su bulvėmis ir sūriu
Prancūziškas sluoksniuotos tešlos pyragas su bulvėmis ir sūriu
Prancūziškas sluoksniuotos tešlos pyragas su bulvėmis ir sūriu
Prancūziškas sluoksniuotos tešlos pyragas su bulvėmis ir sūriu
Autorius apie receptą: Šiandien siūlau pasidaryti tartą su aromatinguoju camembert sūriu ir su bulvėmis. Jei negalite be mėsos, į šią tartą įkomponuokite gerą saują smulkiai pjaustytų Šiandien siūlau pasidaryti tartą su aromatinguoju camembert sūriu ir su bulvėmis. Jei negalite be mėsos, į šią tartą įkomponuokite gerą saują smulkiai pjaustytų lašinukų, labai tiks parūkyti. Berkite juos ant svogūnų, tada sudėliokite bulvių griežinėlius ant viršaus. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų camembert sūrio
300 gramų sluoksniuotos tešlos
6 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
3 vienetai kiaušinių
2 vienetai svogūnų
5 šaukštai grietinės
1 šaukštas sviesto
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Apvalią tartos formą išklokite sluoksniuota tešla, pabadykite dugną šakute.
2.
Bulves išvirkite su lūpenomis, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
3.
Svogūnus supjaustykite plonomis juostelėmis. Sviestą ištirpinkite keptuvėje, kepkite su juo svogūnus, kol suminkštės. Suberkite į paruoštos tartos tešlos dugną. ant viršaus išdėliokite bulvių griežinėlius.
4.
Kiaušinius išplakite šakute, įmaišykite grietinę, pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Užpilkite ant bulvių. Camembert sūrį supjaustykite griežinėliais ir išdėliokite ant viršaus.
5.
Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitusioje orkaitėje 35 min. Ištraukus iš orkaitės leiskite pastovėti 10min. ir mėgaukitės su žaliomis salotomis. Ši tarta bus gardi ir visai atvėsusi.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital