Prancūziškas saldus blyninis pyragas „Crepeville"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Prancūziškas saldus blyninis pyragas „Crepeville"
Prancūziškas saldus blyninis pyragas „Crepeville"
Prancūziškas saldus blyninis pyragas „Crepeville"
Prancūziškas saldus blyninis pyragas „Crepeville"
Autorius apie receptą: „Crepeville“ yra tik prancūziškas saldaus blyninio pyrago pavadinimas: „crepe“ yra išverstas iš prancūzų kaip „plonas blynas“. Su įdaru galima eksperimentuoti. „Crepeville“ yra tik prancūziškas saldaus blyninio pyrago pavadinimas: „crepe“ yra išverstas iš prancūzų kaip „plonas blynas“. Su įdaru galima eksperimentuoti. Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
700 mililitrų augalinio migdolinio gėrimo
6 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D)
30 gramų kakavos
3 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
Pertepimui:
750 gramų grietinės (15-20 proc. riebumo)
150 gramų cukraus pudros
90 gramų balto šokolado (apytikriai)
2 šaukšteliai tirpios kavos
pagal skonį vanilinio cukraus
Kremui:
100 gramų šokolado
50 gramų grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šluotele gerai išplakite kiaušinius. Supilkite pieną, aliejų, suberkite kakavą, druską. Viską išmaišykite. Suberkite miltus, išmaišykite iki vientisos masės.
2.
Tešlą palaikyti kambario temperatūroje apie 10 min.
3.
Kepkite blyną iš vienos pusės pora min. Tada atsargiai apverskite ir dar pakepkite apie 30 s.⠀
4.
Į puodą supilkite grietinę, miltelinį cukrų, vanilinį cukrų ir tirpią kavą, gerai išmaišykite.
5.
Garų vonelėje ištirpinkite šokoladą ir sumaišykite su grietine.
6.
Kai blynai atvėsta, į formą dėkite blyną, tepkite pagamintą kremą (1.5 - 2 v. š). Ir vėl ant viršaus dėkite blyną. Taip sluoksniuojame, kol sudėsite visus blynus ir kremą.
7.
„Ganache“ paruošimas: garų vonelėje ištirpinkite šokoladą, supilkite grietinėlę ir gerai išmaišykite iki vientisos masės, užpilkite „ganache“ ant pyrago. Blynų pyragą dėkite nakčiai į šaldytuvą.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital