Prancūziškas obuolių pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Prancūziškas obuolių pyragas
Prancūziškas obuolių pyragas
Prancūziškas obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Vienas mėgstamiausių obuolių pyragų. Nežinau ar gali nepavykti, nes receptas ypatingai lengvas, o rezultatas labai geras! Receptą radau [url=[/url]... Vienas mėgstamiausių obuolių pyragų. Nežinau ar gali nepavykti, nes receptas ypatingai lengvas, o rezultatas labai geras! Receptą radau Nidosreceptai.lt svetainėje . (...daugiau) Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai obuolių
120 gramų sviesto
100 gramų cukraus
120 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai brendžio (arba romo, nebūtina)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą ištirpinti ir atvėsinti.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska. Ilgai neplakti, tik kol lengvai sumaišys. Suberti miltus ir kepimo miltelius, išmaišyti. Įmaišyti brendį (galima nepilti nieko). Supilti sviestą ir viską išmaišyti iki vientisos konsistencijos masės.
3.
Obuolius nulupti, supjaustyti stambiais kubeliais. Sudėti į tešlą ir atsargiai išmaišyti, kad obuoliai pasidengtų tešla.
4.
Kepimo formą (22-23 cm skersmens) ištiesti kepimo popieriumi. Supilti pyrago tešlą.
5.
Kepti iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.
Daiva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital