Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
160 gramų | miltų (Ekstra arba Karališkų, t.y. 405D) | |
100 gramų | sviesto (minkšto, kambario temperatūros, jei naudotumėte šaltą - žr. patarimus) | |
50 gramų | cukraus | |
1 vienetas | kiaušinių trynių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Įdarui: | ||
4 vienetai | obuolių (vidutinio dydžio tvirtesnių, ne per saldžių, viso apie 600g) | |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo (arba grietinės, žr. patarimus) | |
90 gramų | cukraus (jei obuoliai saldūs, galima mažiau) | |
2 vienetai | kiaušinių (M dydžio) | |
3 šaukštai | migdolų miltų (arba sumaltų migdolų riešutų, galima nedėti) | |
2 šaukštai | brendžio (arba romo, o jei originaliai prancūziškai - kalvadoso, galima nedėti) | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Pabarstymui: | ||
2 šaukštai | rudojo cukraus (arba paprasto baltojo) |