Prancūziškas apelsinų pyragas

AUTORIUS:
Aura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Prancūziškas apelsinų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Sirupui:
2 apelsinai
2 puodeliai vandens
200 g cukraus
Tešlai:
4 kiaušiniai
250 g grietinės
300 g cukraus
350 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
250 g margarino VILNIUS kepiniams
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vandenį užkaiskite ant ugnies ir išmaišykite cukrų. Supjaustykite griežinėliais apelsinus. Apelsinus pjaustyti reikia su oda, tad prieš tai nuplaukite apelsinus su soda. Vandenyje su cukrumi apelsinų griežinėlius virkite apie 5-8 minutes. Tešlai panaudosime 1/2 gauto sirupo. Kiaušinius atskirkite nuo trynių ir atskirai išplakite: trynius su cukrumi, o baltymus vienus. Karšto vandens vonelėje ištirpinkite margariną ir sumaišykite su tryniais, grietine. Į trynių masę įmaišykite kepimo miltelius, miltus ir galiausiai baltymus. Kad tešla nebūtų per kieta pilkite ir pasigaminto sirupo. Užmaišytą tešlą supilkite į kepimo indą. Ant viršaus sudėkite pavirtus apelsinų griežinėlius. Kepkite pyragą orkaitėje 180 C apie 1 valandą. Skanaus
AUTORIUS: Aura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital