Prancūžiška sūrio suflė

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Prancūžiška sūrio suflė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 šaukštai sviesto
3 šaukštai miltų
1/4 l pieno
1/2 šaukštelio druskos
žiuspnelis baltųjų pipirų
4 kiaušiniai
2 kiaušinių baltymai
100 g “Žementalio” sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prikaistuvyje pamažu ištirpinti sviestą, suberti miltus. Kai suputos, supilti pieną, suberti druską bei pipirus. Tešlą gerai išmaišyti, užvirinti ir nukelti nuo viryklės. Tešlą sukrėsti į dubenį, po vieną suleisti trynius, pamažu suberti tarkuotą sūrį ir išminkyti. 6 baltymus išplakti iki standumo. Šiek tiek baltymų putų įkrėsti į tešlą ir išmaišyti. Plokščią kepimo formą ištepti sviestu. Tešlą atsargiai sumaišyti su likusiomis baltymų putomis, surėsti į kepimo formą, viršų išlyginti mentele. Kepti įkaitintoje orkaitėje. Suflė valgyti karštą, ką tik išimtą iš orkaitės.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital