Prancūziška duona kepta duonkepėje

AUTORIUS:
mia30
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Prancūziška duona kepta duonkepėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 valgomas šaukštas aliejaus
170 ml vandens
 1 arbatinis šaukštelis druskos
2 stiklinės kvietinių miltų
1 porcija mielių
 2 valgomi šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus produktus sudėti į kepimo indą ir pažymėti prancūziškos duonos kepimo funkciją. Ir kepti.
Skanaus!
AUTORIUS: mia30
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
kar
2017-02-22 14:51
manau 7gr mieliu sausu, o 20gr svieziu ATSAKYTI
au
2017-02-22 14:46
kas yra porcija mieliu? kiek gramu? ATSAKYTI
Miau
2015-05-04 11:47
Valgomas šaukštas... čia tas, kurį galima panaudojus suvalgyti? ATSAKYTI
Va!
2018-04-28 09:10
Durna gal? Tai yra eteloninis matavimo vienetas. ATSAKYTI
norinti kepti
2015-01-12 14:42
kas yra porcija;) ATSAKYTI
MARTI
2011-03-26 14:53
MAN LABAI PATIKO, O VAIKAS NET VERKE KAI BAIGESI KEPALAS =) ATSAKYTI
maRTI
2011-03-26 14:43
labai skanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital