Požarskio vištienos kotletai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 58)
Požarskio vištienos kotletai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 išdarinėtas broileris
2 sudžiuvusios bandelės
200 g grietinėlės
150 g sviesto
2 kiaušiniai
Druskos
Pipirų
Miltų pavoliojimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Broilerį nukaulinti (kulšių ir sparnelių kaulus padėti į šalį), mėsą sumalti mėsmale, bandeles išmirkyti grietinėlėje, išspausti minkštimą ir sumaišyti su 50 g sviesto. Sumaišyti su mėsa ir dar kartelį permalti. Mišinį pasūdyti, paskaninti pipirais ir su grietinėle išminkyti. Drėgnomis rankomis suformuoti keturis plokščius kotletus. Į kiekvieną jų įkišti po kulšelės ar sparnelio kaulą. Kiaušinius išplakti su grietinėle , kotletus pavolioti šiame plakinyje, o po to - miltuose. Kepti keptuvėje, svieste, iš abiejų pusių. Apkeltus kotletus sudėti į karštą orkaitę, ir dar kartelį pakepti.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Salomėja
2015-02-01 10:36
Receptas ne toks. Originale nėra jokio kiaušinio ir jokių pipirų. Mėsa ne malta, o kapota. Prieskoniai :druska ir muskatinis riešutas. Grietinėlė atšaldyta ir gana gerai. Galima ir šaldymo kameroj palaikyti. Keptuvėje apkepama ir paskui 15 min. į orkaitę. ATSAKYTI
Alex
2014-04-02 14:15
Gavosi labai skaniai ir gardžiai. Ačiū už receptą.:) ATSAKYTI
mmm
2012-10-25 11:17
labai skanus kotletai. visiem taip patiko. ir tikrai nesunku pasigaminti. :) aciu uz receptuka.:))) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital