Porų ir mėsos kukulių sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porų ir mėsos kukulių sriuba
Porų ir mėsos kukulių sriuba
Porų ir mėsos kukulių sriuba
Autorius apie receptą: Visada rašydama sriubos receptą galvoju, kad tikriausiai tai paskutinis sriubos receptas, nes ką gi galima dar sugalvoti naujo. Bet vis dar atsiranda naujų minčių. Juk ne veltui Visada rašydama sriubos receptą galvoju, kad tikriausiai tai paskutinis sriubos receptas, nes ką gi galima dar sugalvoti naujo. Bet vis dar atsiranda naujų minčių. Juk ne veltui sakoma, kad sriubą galima išvirtį ir iš kirvio koto. Ir beje, mano tinklalapyje jau yra 90 sriubų receptų. Pati nustebau, kad tiek daug skirtingų jų esu virusi. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai poro
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
1 šaukštas ryžių
1 skiltelė česnako
1 šaukštas sviesto
2 vienetai lauro lapų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
šiek tiek krapų (smulkintų)
2 litrai daržovių sultinio
Faršui:
500 gramų kiaulienos (maltos)
1 vienetas kiaušinių
0.5 vieneto svogūnų
1 šaukštas manų kruopų
1 šlakelis pieno
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis džiovinto raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Faršui smulkiai supjaustome svogūną.
2.
Į maltą kiaulieną sudedame prieskonius, smulkiai supjaustytą svogūną, įmušame kiaušinį, suberiame manus ir užpilame pienu. Gerai išmaišome ir paliekame šiek tiek pastovėti.
3.
Morką sutarkuojame, porus ir česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais. Bulves supjaustome kubeliais.
4.
Puode ištirpiname sviestą. Pakepiname morką, porus ir česnaką. Joms suminkštėjus, užpilame sultiniu. Dedame kubeliais pjaustytas bulves, lauro lapus. Užverdame.
5.
Gnybiame faršo ir delnais formuojame nedidelius kukulius ir sudedame į sriubą. Verdame apie 20 min. Pagardiname druska, pipirais ir smulkintais krapais.
6.
Jei norisi, sriubą galima paskaninti dar šaukštu grietinės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital