Portabello grybai su morkomis ir riešutais

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Portabello grybai su morkomis ir riešutais
Autorius apie receptą: Nuo seno buvo įprasta Kūčių stalą ruošti iš to, kas per metus buvo užauginta ir sukaupta iš gamtos. Dėl to dauguma tradicinių Kūčių valgių gaminami iš įvairių grūdų, Nuo seno buvo įprasta Kūčių stalą ruošti iš to, kas per metus buvo užauginta ir sukaupta iš gamtos. Dėl to dauguma tradicinių Kūčių valgių gaminami iš įvairių grūdų, riešutų, sėklų, konservuotų ir džiovintų gėrybių – grybų, vaisių, uogų ir daržovių. Šiandien pabandžiau atkurti senolių tradicijas tik savo naujoje improvizacijoje. Šiame recepte rasite ir grybų, ir darže užaugintų daržovių, ir riešutų. Tikiuosi Jums patiks. (...daugiau) Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai portabello grybų
1 vienetas morkų
100 gramų rudųjų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
1 sauja graikinių riešutų
1 šaukštas garstyčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Papuošimui:
pagal poreikį žalumynų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Portabello grybus paskaniname druska ir pipirais, kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.
2.
Įdarui morką sutarkuojame burokine tarka, pievagrybius supjaustome didesniais kubeliais, svogūną susmulkiname. Riešutus stambiai sukapojame.
3.
Keptuvėje su aliejumi apkepame svogūną, tada sudedame pievagrybius ir morką ir viską kartu pakepiname apie 3-4 min. Beriame riešutus ir dar viską pakepiname ant nedidelės ugnies apie 2 min. Pagardiname druska, pipirais ir įmaišome šaukštą garstyčių.
4.
Ant iškeptų portabello grybų dedame įdarą ir viską dekoruojame žalumynais bei riešutais.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital