Pomidorų užkandėlė su tunu ir morkomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pomidorų užkandėlė su tunu ir morkomis
Autorius apie receptą: Paprasta, gražu ir greitai pagaminama. Puikiai tinka netikėtai užsukus svečiams! Paprasta, gražu ir greitai pagaminama. Puikiai tinka netikėtai užsukus svečiams! Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai pomidorų (didelių)
110 gramų tuno savo sultyse (smulkinto)
1 vienetas obuolių
1 vienetas morkų (šviežių, nedidelių)
1 vienetas svogūnų (nedidelių)
1 pundelis krapų (šviežių)
pagal poreikį grietinės (arba majonezo)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pomidorus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant popierinio rankšluoščio, kad jis sugertų sultis, palaikykite 10-15 min.
2.
Nuvarvinkite vandenį nuo tuno ir sudėkite į dubenį, išskirstykite šakute.
3.
Nuskuskite ir smulkiai sutarkuokite morką, obuolį, nulupkite ir susmulkinkite svogūną, krapus. Sudėkite į dubenį su tunu.
4.
Įberkite druskos, pipirų, įdėkite grietinės ir viską gerai išmaišykite.
5.
Ant pomidorų griežinėlių viršaus uždėkite tuno užtepėlę.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Oka
2020-02-10 13:45
Abejoju,ar cia bus skanu...varves skysciai nuo obuoliu,pomidoru,grietines...nenoromis isteps palaidine...e..e..e.. ATSAKYTI
Eglė
2020-02-10 14:16
Valgykite įrankiais ir niekas neišsiteps :) ATSAKYTI
Na ir
2020-04-12 12:03
O man nesirisa tunas ir žalia morka. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital