Pomidorų sultyse marinuotas šašlykas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Pomidorų sultyse marinuotas šašlykas
Autorius apie receptą: Sultingas ir labai skanus. Sultingas ir labai skanus. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 kilogramai kiaulienos sprandinės (naudojau riebesnę)
1.5 kilogramo svogūnų
1 litras pomidorų sulčių
3 šaukštai sojos padažo (apytikriai)
0.5 šaukštelio cukraus
1 vienetas lauro lapų (didesnio arba 2 mažesnių)
pagal skonį džiovintos žolelės
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mėsą nuplauti, gerai nusausinti ir supjaustyti norimo dydžio gabaliukais.
2.
Marinatui svogūnus nulupti, smulkiai supjaustyti ir rankomis suspausti, kad išbėgtų daugiau sulčių. Tuomet supilti pomidorų sultis, įberti druskos, pipirų, cukraus, džiovintas žoleles.
3.
Lauro lapą sutrupinti ir suberti į dubenį su marinatu, įpilti sojos padažą. Gerai viską išmaišyti.
4.
Marinatą supilti ant mėsos ir gerai išmaišyti. Palikti marinuotis 12 - 24 valandas. Tuomet suverti ant iešmų ir kepti pavartant iš visų pusių iki kol iškeps.
Patarimai:
Cukrus naudojamas tam, kad nuimtų pomidorų sulčių rūgštumą, bet jei nenorite, galite jo ir neberti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital