Pomidorų sriuba su salierais ir porais

AUTORIUS:
Karolina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Pomidorų sriuba su salierais ir porais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
125 g saliero gumbo
1 skiltelė česnako
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas miltų
125 ml baltojo vyno
0,75 l pomidorų sulčių
1 lauro lapas
1 šaukštelis sultino miltelių
100 g porų
4 šaukštai petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupti salierą, nuplauti ir supjaustyti smulkiais šiaudeliais. Nuluptą česnako skiltelę supjaustyti mažais kubeliais. Salierų šiaudelius kartu su česnaku pakepinti gilioje keptuvėje su sviestu, kol suminkštės. Daržoves keptuvėje apibarstyti miltais, išmaišyti, supilti vyną, pomidorų sultis, įdėti lauro lapelį ir suberti sultinio miltelius. Pavirti. Porą supjaustyti plonais griežinėliais. Likus minutei iki virimo pabaigos, porus suberti į sriubą, pagardinti druska ir pipirais.  Lauro lapelį ištraukti ir viską sutrinti su blenderiu. Apiberti petražolėmis ir iškart patiekti.
AUTORIUS: Karolina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital