Pomidorų sriuba su ryžiais ir vištiena

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pomidorų sriuba su ryžiais ir vištiena
Pomidorų sriuba su ryžiais ir vištiena
Pomidorų sriuba su ryžiais ir vištiena
Pomidorų sriuba su ryžiais ir vištiena
Pomidorų sriuba su ryžiais ir vištiena
Pomidorų sriuba su ryžiais ir vištiena
Pomidorų sriuba su ryžiais ir vištiena
Pomidorų sriuba su ryžiais ir vištiena
Autorius apie receptą: Sriuba verda kartu su sultiniu, todėl jos virimo laikas yra gana ilgas. Didelis pliusas, kad atskirai nereikia naudoti jokio sultinio. Sutrynus sriubą, ji būna gana skysta, bet Sriuba verda kartu su sultiniu, todėl jos virimo laikas yra gana ilgas. Didelis pliusas, kad atskirai nereikia naudoti jokio sultinio. Sutrynus sriubą, ji būna gana skysta, bet sriuboje išvirę ryžiai ją gerokai sutirština. Naudojau basmati ryžius, kurie labai tinka šiai sriubai. (...daugiau) Aušra, Skanauk su Aušra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų pomidorų
500 gramų vištienos (dalių su kaulais (blauzdelių, ketvirčių))
0.5 stiklinės basmati ryžių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 vienetai česnako skiltelės (susmulkintų)
2 šaukštai pomidorų pastos
1 šaukštelis džiovintų bazilikų (ar šviežių)
1 žiupsnelis rudojo cukraus
pagal skonį žalumynų (smulkintų petražolių, krapų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų kajeno pipirų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
800 mililitrų vandens
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pomidorus stambiai supjaustyti. Morkas smulkiai supjaustyti. Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
2.
Vištienos blauzdeles apšlakstyti aliejumi, apibarstyti druska, pipirais. Palaikyti kambario temperatūroje 20 min.
3.
Keptuvėje ar puode įkaitinti aliejų ant aukštos temperatūros. Iš abiejų pusių apkepti mėsą, kol ji taps apskrudusi. Išimti iš keptuvės. Pakepinti morką, svogūną, kol jis taps šiek tiek auksinės spalvos. Pakepinti česnaką 30 s.
4.
Mėsą, apkeptas daržoves perkelti į puodą (jeigu naudojote keptuvę), suberti pomidorus, supilti vandenį (kad apsemtų blauzdeles), sudėti pomidorų pastą. Įberti baziliko, petražolių, druskos. Viska užkaisti iki virimo, tada sumažinti kaitrą iki mažos. Virti apie 1 val.
5.
Išimti blauzdeles. Šakute nukaulinti mėsą. Sriubą sutrinti iki tyrės (be mėsos).
6.
Sriuboje išvirti ryžius. Sudėti mėsą, įberti druskos, pipirų, cukraus, bazilikų, krapų, apšlakstyti aliejumi. Jeigu sriuba per tiršta, įpilkite vandens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital