Pomidorų sriuba su perlinėmis kruopomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Pomidorų sriuba su perlinėmis kruopomis
Autorius apie receptą: Soti ir labai skani. Sriubai naudojamas kiaušinis, mano močiutė Moldovijoje beveik į visas sriubas jį įmaišydavo, bet jei nemėgstate, tai galite jo nedėti. Soti ir labai skani. Sriubai naudojamas kiaušinis, mano močiutė Moldovijoje beveik į visas sriubas jį įmaišydavo, bet jei nemėgstate, tai galite jo nedėti. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 mililitrų daržovių sultinio (apytikriai)
250 gramų vyšninių pomidorų (arba didelių pomidorų)
140 gramų konservuotų kukurūzų
100 gramų perlinių kruopų (smulkių)
1 vienetas kiaušinių (didesnio)
1 vienetas morkų (didesnės)
0.5 vieneto raudonosios paprikos (didesnės)
1 vienetas svogūnų
4 šaukštai pomidorų padažo (apytikriai)
2 skiltelės česnako (didesnių arba 3 mažesnių)
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis petražolių
1 pundelis krapų
1 vienetas lauro lapų (didesnio arba 2 mažesnių)
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Morkas sutarkuoti, svogūną, česnaką, papriką ir pomidoriukus susmulkinti. Jei pomidorus naudosite didelius, nulupkite jų odelę.
2.
Į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti. Sudėti morkas, svogūną, česnaką, papriką ir pomidorus, apkepti iki kol suminkštės. Sudėti pomidorų padažą ir 1 - 2 minutes patroškinti, pabarstyti druska, pipirais.
3.
Į puodą pilti sultinį, dėti lauro lapą, suberti perlines kruopas ir virti apie 30 minučių arba pagal nurodymą ant pakuotės.
4.
Kai perlinės kruopos išvirs, sudėti apkeptas daržoves, susmulkintus svogūnų laiškus ir pavirti dar kelias minutes. Sudėti konservuotus kukurūzus, smulkintus krapus ir petražoles.
5.
Į dubenėlį įmušti kiaušinį, išplakti ir pilti plona srovele į puodą su sriuba. Išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital