Pomidorų padaže marinuota silkė

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Silkė pomidorų padaže
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Tokią silkę galima tiekti su virtomis ar keptomis bulvytėmis. Skanu ir kaip užkandis, ir tiesiog su juodos duonos rieke. Tokią silkę galima tiekti su virtomis ar keptomis bulvytėmis. Skanu ir kaip užkandis, ir tiesiog su juodos duonos rieke. Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai silkių filė
250 mililitrų vandens
50 mililitrų acto
1 šaukštelis druskos (jei silkė nesūdyta)
1 šaukštelis cukraus
Padažui:
100 mililitrų pomidorų padažo (kokybiško)
1 vienetas svogūnų
50 mililitrų aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Jeigu receptui naudosite jau marinuotą pirktinę silkę, tada papildomai marinuoti jos nebereikia. Bet su namine marinuota silkute juk daug skaniau :) Tad marinatui į vandenį berkite druską ir cukrų, užvirinkite. Nukaiskite ir supilkite actą. Visiškai atvėsusiu marinatu užpilkite silkės gabaliukus. Palikite šaldytuve pernakt. Marinuotą silkę nuvarvinkite.
2.
Svogūną susmulkinkite ir apkepkite aliejuje, kol suminkštės. Atvėsinkite.
3.
Atvėsusius svogūnus išmaišykite su nuvarvinta silke, pomidorų padažu, gardinkite druska ir pipirais. Palikite šaldytuve pastovėti bent keletą valandų, kad skoniai susijungtų.
4.
Patiekiant galima papuošti krapais.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital