Pomidorų, avokadų ir krevečių užkandėlė

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Pomidorų, avokadų ir krevečių užkandėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
15 vyšninių pomidorų
1 prinokęs avokadas
15 vidutinio dydžio krevečių
2-3 šaukštai citrinų sulčių
1 pundelis kalendros
Druskos, pipirų (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pomidorų viršūnėles nupjaukite ir iškaptuokite.
Avokada nulupkite ir sutrinkite su blendriu iki tyrelės. Į avoakdo tyrelę įmaišykite prieskonių, smulkintos kalendros ir citrinos sulčių.
Krevetes pakepinkite ant sviestuko 1-2 minutes.
Avokadų tyrės pridėkite į pomidoriukus ir papuoškite kepintomis krevetėmis.
AUTORIUS: Inga
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
aaaaaaaaaa
2015-02-03 10:16
kas nors bandet daryt sita? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital