Pomidorinė lašišos ir bulvių sriuba su sūreliu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Lašišos ir bulvių sriuba
Lašišos ir bulvių sriuba
Lašišos ir bulvių sriuba
Autorius apie receptą: Ši sriuba gausi skonių, kvapų, aromatų. Ir švelni, ir sodri tuo pačiu metu. Joje puikiai dera visi produktai, net salierų stiebai, kurių šiaip jau nelabai mėgstu. O rūkyta Ši sriuba gausi skonių, kvapų, aromatų. Ir švelni, ir sodri tuo pačiu metu. Joje puikiai dera visi produktai, net salierų stiebai, kurių šiaip jau nelabai mėgstu. O rūkyta lašiša ir bulvės… na, jie galėtų būti pora ir gyventi ilgai ir laimingai, toks nuostabus čia buvo jų duetas. Ką dar besakyti – tiesiog gaminkite! (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
625 mililitrai vištienos sultinio
500 gramų bulvių
400 gramų trinti pomidorai (1 skardinės)
2 vienetai salierų stiebų
250 gramų rūkytos lašišos filė
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
135 gramai tepamo sūrelio (natūralaus skonio)
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai kokosų aliejaus
2 šaukštai pomidorų pastos
5 skiltelės česnako
2 vienetai lauro lapų
1 šaukštelis džiovintų žolelių mišinio
0.5 šaukštelio grūstų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vidutinio dydžio puode virš vidutinės ugnies ištirpinkite kokosų aliejų. Suberkite smulkintus svogūnus ir plonais griežinėliais supjaustytus saliero stiebus. Maišydami pakaitinkite 5-8 minutes, kol apskrus ir suminkštės.
2.
Suberkite smulkintas česnako skilteles ir vidutinio dydžio kubeliais supjaustytas bulves. Įdėkite lauro lapelius, suberkite džiovintas prieskonines žoleles, grūstus pipirus, supilkite trintus pomidorus ir sultinį. Kaitinkite, kol užvirs. Tuomet sumažinkite ugnį, uždenkite puodą dangčiu ir virkite apie 8-15 minučių, kol bulvės suminkštės. Virimo laikas priklausys nuo bulvių kubelių dydžio. Neleiskite joms pervirti.
3.
Bulvėms išvirus, sudėkite į puodą pomidorų pastą, tepamąjį sūrelį ir maišydami kaitinkite, kol sūrelis ištirps bei pasiskirstys sriuboje.
4.
Supilkite grietinėlę, sudėkite vidutinio dydžio gabalėliais supjaustytą rūkytą lašišą ir pakaitinkite dar kelias minutes, kol sriuba dar kartą užvirs.
5.
Galite išvirtą sriubą patiekti iš karto arba galite paruošti ją iš anksčiau, leisti atvėsti, o tuomet patiekti pašildę – tokiu būdu sriuba bus dar tirštesnė, dar labiau kreminės konsistencijos, o visi skoniai bus susilieję dar harmoningiau. Mes sriubai leidome šiek tiek atvėsti, o tuomet, prieš valgydami, pasišildėme. Likusią sriubą valgėme jau kitą dieną, išėmę iš šaldytuvo ir pašildę. Abiem atvejais sriuba buvo labai gardi ir tiesiog nuostabi!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital