Pomidorai su želatina

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Pomidorai su želatina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 v. š. želatinos, užpiltos 1 stikline vandens (vanduo imamas iš marinatui skirto vandenns)

Marinatui:
1 litro vandens
 3 valgomųjų šaukštų cukraus
1 valgomojo  šaukšto druskos
Kelių lauro lapelių
Kelių  gvazdikėlių
Kelių pipirų (juodųjų ir kvapniųjų)
100 g acto , 9 %
PARUOŠIMO BŪDAS:

Į vandenį suberkite visus marinatui skirtus produktus ir išvirkite marinatą. Į ataušusį marinatą supilkite išbrinkintą ir ištirpintą želatiną ir gerai išmaišykite. Pomidorus supjaustykite apvaliais griežinėliais arba skiltelėmis, taip pat susmulkinkite ir svogūnus. Į švarius paruoštus stiklainius sluoksniais dėkite pomidorus ir svogūnus. Užpilkite paruoštu marinatu. Pasterizuokite stiklainius: 0,5 l- 30 min., 1 l - 40 min.

AUTORIUS: Janina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: pomidorar su zelatina
Komentarai (2)
Saule
2023-07-31 15:52
daug metu darau ir zinoma pomidorus nuplikinus nuimu odele ir toliau darau pagal recepta ATSAKYTI
As
2020-09-20 18:11
Hm o kiek pomidoru su svogunais? Noris zinot kiek slovikiuku tokiam kiekiui marinato ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital