Pomidorai savo sultyse (be acto)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pomidorai savo sultyse (be acto)
Pomidorai savo sultyse (be acto)
Pomidorai savo sultyse (be acto)
Autorius apie receptą: Taip ruošiau pomidorus pirmą kartą. Oi, kiek man šiais metais jų buvo pirmų. Pomidorus rinkausi ir tvirtesnius, ir minkštesnius, kad iš vienų greičiau išbėgtų sultys. Taigi Taip ruošiau pomidorus pirmą kartą. Oi, kiek man šiais metais jų buvo pirmų. Pomidorus rinkausi ir tvirtesnius, ir minkštesnius, kad iš vienų greičiau išbėgtų sultys. Taigi dabar imamės darbo. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
pagal poreikį pomidorų
pagal poreikį druskos
pagal poreikį cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pomidorus nuplauname, nuplikome karštu vandeniu, iš karto perliejame šaltu ir nulupame odeles. Gana standžiai sudedame į švarius stiklainius.
2.
Į stiklainius beriame druską ir cukrų: 1 litrui pomidorų kiekio beriame 1 šaukštelį su kaupu druskos ir 1 šauktelį su kaupu cukraus.
3.
Stiklainius pridengiame steriliais dangteliais (neužsukti!). Į plataus puodo dugną dedame virtuvinį rankšluostėlį, sustatome stiklainius ir užpilame vandeniu taip, kad dengtų kiek daugiau nei pusę stiklainio aukščio (atsargiai, kad vanduo nepatektų į stiklainius!). Kaitiname, kol užvirs vanduo puode, tuomet kiek sumažiname kaitrą, kad pamažu virtų ir kaitinu apie 15 minučių.
4.
Pasterizuoti suruošiau 5 vnt. 0,7 l talpos stiklainius. Jeigu, kaitinant, susmego dar kažkiek pomidorai, galima iš vieno stiklainio padėlioti į kitus.
5.
Iškaitintus stiklainius išimame iš puodo, sandariai užsukame. Sustatome dangteliais žemyn, šiltai užklojame ir paliekame atvėsti. Saugome vėsiame rūsyje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital