Poliarinės duonelės su rikota, karamelizuotais svogūnais ir vytintu kumpiu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Poliarinės duonelės su rikota, karamelizuotais svogūnais ir vytintu kumpiu
Poliarinės duonelės su rikota, karamelizuotais svogūnais ir vytintu kumpiu
Poliarinės duonelės su rikota, karamelizuotais svogūnais ir vytintu kumpiu
Poliarinės duonelės su rikota, karamelizuotais svogūnais ir vytintu kumpiu
Autorius apie receptą: Poliarinės duonelės – tai lyg maži picų paplotėliai, tik kur kas puresni ir minkštesni, panašūs į kvapnią bandelę. Galite jas gardinti tiek saldžiais, tiek pikantiškais Poliarinės duonelės – tai lyg maži picų paplotėliai, tik kur kas puresni ir minkštesni, panašūs į kvapnią bandelę. Galite jas gardinti tiek saldžiais, tiek pikantiškais įdarais. Vienas tokių, labai skanių derinių, - su karamelizuotais svogūnais ir vytintu kumpu. Jei esate kada ruošę karamelizuotus svogūnus, turbūt žinote, kad valgyti juos būtų galima tiesiog vienus, tačiau su traškiais obuoliais ir vytintu kumpiu jie dera tiesiog nepriekaištingai. Išbandykite! Skaniausia šias poliarines duoneles – jų galite rasti „Gardėsio“ STREET FOOD kepinių asortimente – patiekti nedelsiant, kol karamelizuoti svogūnai dar šilti. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai poliarinės duonelės (naudojome „Gardėsio“ STREET FOOD)
100 gramų rikotos sūrio
0.5 vieneto obuolių (rūgštaus)
1 saujelė migdolų drožlių
1 saujelė gražgarsčių
2 riekelės vytinto kumpio
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis grūstų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis prieskoninių žolelių
Viršui:
3 vienetai svogūnų (vidutinio dydžio)
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštas sviesto
1 šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruoškite karamelizuotus svogūnus. Keptuvėje virš vidutinio dydžio ugnies įkaitinkite aliejų ir sviestą. Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais ir suberkite į keptuvę. Kepkite, vis pamaišydami, kelias minutes, kol suminkštės. Užberkite druskos ir kepkite toliau, vis pamaišydami, kol taps visiškai minkšti. Suberkite cukrų ir kaitinkite nuolat maišydami, kol svogūnai taps karamelinės spalvos, saldaus kvapo ir skonio. Nuimkite nuo ugnies.
2.
Rikotą išmaišykite su druska, pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Aptepkite duoneles.
3.
Ant viršaus paskleiskite karamelizuotus svogūnus, riekelėmis pjaustytą obuolį, dėkite gabalėlį vytinto kumpio.
4.
Papuoškite keliais gražgarsčių lapeliais, migdolų riekutėmis. Patiekite nedelsiant.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital