Plykiti pyragaičiai su grietinėlės kremu

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Plykiti pyragaičiai su grietinėlės  kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 ml pieno
250 g sviesto
200 g miltų
4 kiaušinių
1 pakelio vanilinio cukraus
Druskos
Kremui:
150 ml grietinėlės
1 v. š, cukraus
1,5  v. š. citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:

Pirmiausia puode užviriname pieną, tada supilame ištirpintą sviestą, sudedame vanilinį cukrų, druską. Nuolat maišydami mediniu šaukštu ir nenukeldami nuo ugnies, įmaišome persijotus miltus.

Atvėsiname ir vieną po kito įmušame kiaušinius, išmaišome.

Ant skardos dedame po šaukštą tešlos ir kepame 200°C temperatūroje apie 20 minučių.

Į dubenį supilame grietinėlę, cukrų, citrinos sultis ir išplakame iki standžios masės.

Atvėsusius pyragėlius užpildome kremu. Galima perpjauti pusiau, galima konditeriniu švirkštu.

AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital