Plovas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Plovas
Plovas
Plovas
Autorius apie receptą: Pietūs tokie naminiai, šilti, kaip vaikystėje pas mamą. Mėgstu ir dažnai šeimai ruošiu tokį paprastą ir naminį maistą. Pietūs tokie naminiai, šilti, kaip vaikystėje pas mamą. Mėgstu ir dažnai šeimai ruošiu tokį paprastą ir naminį maistą. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kiaulienos kumpio
1 stiklinė ryžių (apytikriai)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai pomidorų padažo
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
200 mililitrų vandens (apytikriai)
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kumpį supjaustome nedideliais gabalėliais. Pabarstome druska, pipirais.
2.
Ryžius išverdame pasūdytame vandenyje.
3.
Svogūną ir česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais, morkas griežinėliais.
4.
Troškintuve įkaitiname aliejų. Suberiame daržoves ir pakepiname, kol jos šiek tiek suminkštės. Sudedame mėsą. Pakepiname, kol ji apskrus. Užpilame apie 200 ml vandens ir patroškiname apie 20 min, kad kumpis būtų minkštas.
5.
Suverčiame ryžius į troškintuvą su mėsa ir daržovėmis. Įdedame pomidorų padažą, gerai išmaišome ir patroškiname dar keletą minučių.
6.
Valgome su raugintu agurku.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital