Autorius apie receptą:
Šis plokštainis man labai gerai pažįstamas dar iš vaikystės. Jį retkarčiais kepdavo mama.
Šis plokštainis man labai gerai pažįstamas dar iš vaikystės. Jį retkarčiais kepdavo mama.
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 mililitrų
grietinės
200 mililitrų
cukraus
2 vienetai
kiaušinių
8 šaukštai
kvietinių miltų
1 šaukštelis
kepimo miltelių
pagal poreikį
uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išsukame su cukrumi. Sudedame grietinę. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Masę gerai išmaišome. Pilame į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
2.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje 30 min. Ar iškepė, patikriname mediniu smeigtuku. Įkišus ir ištraukus, jis turi likti sausas, neapsivėlęs. Iškepusį biskvitą atvėsiname.
3.
Atvėsusį biskvitą perpjauname pusiau ir sutepame uogiene. Uždedame kitą dalį biskvito ant viršaus.