Plokštainis perteptas uogiene

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Plokštainis perteptas uogiene
Plokštainis perteptas uogiene
Plokštainis perteptas uogiene
Autorius apie receptą: Šis plokštainis man labai gerai pažįstamas dar iš vaikystės. Jį retkarčiais kepdavo mama. Šis plokštainis man labai gerai pažįstamas dar iš vaikystės. Jį retkarčiais kepdavo mama. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
200 mililitrų grietinės
200 mililitrų cukraus
2 vienetai kiaušinių
8 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
pagal poreikį uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išsukame su cukrumi. Sudedame grietinę. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Masę gerai išmaišome. Pilame į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
2.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje 30 min. Ar iškepė, patikriname mediniu smeigtuku. Įkišus ir ištraukus, jis turi likti sausas, neapsivėlęs. Iškepusį biskvitą atvėsiname.
3.
Atvėsusį biskvitą perpjauname pusiau ir sutepame uogiene. Uždedame kitą dalį biskvito ant viršaus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital