Plikytos tešlos virtinukai su saldžiu varškės įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Plikytos tešlos koldūnai su varške
Plikytos tešlos koldūnai su varške
Plikytos tešlos koldūnai su varške
Plikytos tešlos koldūnai su varške
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
2 stiklinės miltų (apytikriai)
1 stiklinė vandens (verdančio)
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
250 gramų kreminės varškės (arba petrintos varškės)
35 gramai cukraus pudros
1 šaukštas manų kruopų
1 vienetas kiaušinių trynių
1 žiupsnelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
1 stiklinę (naudojau 240 mililitrų stiklinę) miltų sumaišyti su druska ir užpilti stikline verdančio vandens. Gerai permaišyti šaukštu, kad miltai sušlaptų. Supilti likusius miltus ir maišyti, kol tešla atvės ir bus galima minkyti rankomis. Išminkyti tešlą iki vientisumo. Miltų gali reikėti ir kiek daugiau, tas priklauso nuo miltų rūšies. Turi gautis minkšta, elastinga, bet minkoma ir nelipni tešla.
2.
Įdarui varškę išsukti su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, druska, manais bei kiaušinio tryniu.
3.
Tešlą iškočioti labai plonai ir išspausti maždaug 10 centimetrų skersmens apskritimus. Į apskritimo centrą dėti įdaro ir užspausti kraštus.
4.
Virtinukus dėti į pasūdytą verdantį vandenį. Kai iškils, virti dar 3 - 5 minutes. Arba galima virti garų puode apie 10 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital